Çin Usulü Sebze Kızartması

Söz konusu Çin Usulü Sebze Kızartması olduğunda işin içine soya sosu da girer, bal da

MALZEMELER

  • 1 Adet Patlıcan
  • 1 Adet Kabak
  • 1 Adet Yeşil Biber
  • 1 Adet Kırmızı Biber
  • 1 Adet Havuç
  • 3-4 Adet Mantar
  • 1 Yemek Kaşığı Kapari
  • 1 Yemek Kaşığı Bal
  • 5 Yemek Kaşığı Soya Sosu
  • 1 Yemek Kaşığı Beyaz Şarap
  • Karabiber

HAZIRLANIŞI

Zeytinyağını tavada kızdırın. Bütün sebzeleri jülyen doğrayın. Sırasıyla havuç, biber, kabak, patlıcan ve mantarları ekleyin. Sosları koyduktan sonra kızarmalarını bekleyin ve servis edebilirsiniz.


Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menu Title
Loading...