Kremalı Biscuit

Kremalı Biscuit

Yalnızca tavuk kanatlarıyla değil, neyle istersen onunla ye, hatta bir de tek başına dene. Kremalı Biscuit efsanesini evde de yaşatman için tarif videomuz seninle!

MALZEMELER

  • 2 Su Bardağı Un
  • 1 Yemek Kaşığı (1 Paket) Kabartma Tozu
  • 1 Çay Kaşığı Tuz
  • 1 Yemek Kaşığı Şeker
  • 1 ½ Su Bardağı Krema
  • 3 Yemek Kaşığı Tereyağı

HAZIRLANIŞI

Kremalı Biscuit hazırlamak için bir kaseye un, kabartma tozu, tuz ve şeker ekleyip karıştırın. Krema ekleyip karışım homojen bir kıvam alana kadar karıştırmaya devam edin. Tezgahı ve ellerinizi unlayın. Hamuru tezgaha alıp elinizle dikdörtgen şekil verin. kıyılarından içe kıvın. Hamuru unlayıp merdane yardımı ile 1 cm kalınlıkta açın. yaklaşık 8 cm çaptaki daire kesici yada bardak yardımı ile parçalar çıkartın. Kalan hamuru yoğurup tekrar açarak işlemi tekrarlayın. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizip üzerlerini fırça yardım ile yağlayın. Önceden ısıttığınız 250°C fırında 8-10 dakika üzerleri kızarana kadar pişirin. Fırından çıkan Kremalı Biscuit ‘leri tekrar fırça ile yağlayın. 

Afiyet olsun…


Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menu Title
Loading...