Kuşkonmaz&Taze Bezelyeli Penne

Kuşkonmaz&Taze Bezelyeli Penne

Kuşkonmaz&Taze Bezelyeli Penne Ege’den yola çıktı, sofrana misafir olmak için sabırsızlanıyor. Bu sağlık ve lezzet deposunu geri çevirme, sarıl ona!

MALZEMELER

  • 450 gr Penne Makarna
  • 1 Adet Kuru Soğan
  • 3 Diş Sarımsak
  • 1 Demet Kuşkonmaz
  • 2 Su Bardağı Taze Bezelye
  • 1 Su Bardağı Lor Peyniri
  • 5-6 Yaprak Reyhan
  • 1 Dal Taze Soğan
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı

HAZIRLANIŞI

Kuşkonmaz&Taze Bezelyeli Penne hazırlamak için öncelikle makarnayı paket üzerindeki talimatlar doğrultusunda haşlayın. Zeytinyağını tavada kızdırın. Soğanları ekleyip yumuşayıncaya kadar kavurun. Sarımsakları ekleyip kokusu çıkıncaya kadar kavurmaya devam edin. Bezelyeleri ve kuşkonmaz ekleyip renkleri açık yeşil olup hafif yumuşayıncaya kadar kavurun. Makarnayı, peyniri, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın. Ocağın altını kapatıp reyhan ekleyin. 

Afiyetle…

 

 


Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menu Title
Loading...