Levrek Buğulama

Akşam için hem sağlıklı hem de leziz bir yemek yapmayı mı düşünüyorsun? O zaman seni Levrek Buğulama ile tanıştıralım!

MALZEMELER

  • Levrek
  • Patates
  • Havuç
  • Soğan
  • Mantar
  • 2 Limonun Suyu
  • 1 Su Bardağı Su
  • Tane Karabiber
  • 2-3 Tutam Tuz
  • Zeytinyağı

HAZIRLANIŞI

Balığı tavaya alın. Elma dilimi doğradığınız patatesleri, havuçları, küçük soğan ve saplarını ayırdığınız mantarları ekleyip tavanızı süsleyin. Tuz, karabiber, zeytinyağı, limon suyu ve su ekleyip tavanın kapağını kapatın. Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 15 dakika pişirin.

Afiyetle…


Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menu Title
Loading...