Mantar Pane

Biz mantarın her halini seviyoruz ama panelenmiş haline sanki ayrı bir bitiyoruz!

MALZEMELER

  • 1 Paket Kültür Mantarı
  • 2 Adet Yumurta
  • Galeta Unu
  • Ayçiçek Yağı

HAZIRLANIŞI

Temizleyip suyunu iyice süzdürdüğünüz mantarları çırpılmış yumurtaya batırıp iyice bulayın. Yumurtanın fazlasını süzdürüp galeta ununa batırın ve mantarların her tarafının iyice unla kaplı olduğuna emin olun. Galeta Ununun fazlasını silkin, bu işlemi bir kez daha tekrarlayın. Tencerede önceden kızdırdığınız yağda 1 dakikadan kısa sürede hazır!

Afiyetle….


Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menu Title
Loading...