Mıhlama

Pazar sabahlarının hoş sohbetli serpme kahvaltıları mıhlamasız olur mu? Bizce olmaz!

MALZEMELER

  • 2 Yemek Kaşığı Tereyağı
  • 2 Yemek Kaşığı Mısır Unu
  • 1 Su Bardağı Su
  • 1 Kase Çeçil ya da Kaşar Peyniri

HAZIRLANIŞI

Tereyağımızı tavada eritiyoruz. Mısır unumuzu ilave ederek pembeleşinceye kadar kavuruyoruz. üzerine bir su bardağı suyumuzu ilave edip suyunu çekip kenarlarından yağını salana kadar karıştırıyoruz. En son peynirlerimizi ilave edip eriyinceye kadar karıştırıyoruz. Yağ üzerine çıktığında hazırdır.

Afiyet Olsun…

 

 


Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menu Title
Loading...