Patates Püresi

Patates Püresi

Kırmızı etin yanında ne de güzel gidersin, tek başına olsan da gel, sen bize yetersin!

MALZEMELER

  • 2 Büyük Patates
  • 200 ml Krema
  • 50 gr Tereyağ
  • 3 Dal Taze Soğan
  • Yarım Demet Maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber

HAZIRLANIŞI

Haşladığınız patateslerin kabuklarını soyup krema ile birlikte ezin. Ezilen ve püre kıvamına gelen patatese tuz ve karabiber ekleyin. Tereyağını bir tavaya alıp eritin. Eriyen yağda püreyi iyice katı hal alana kadar pişirin. Maydonoz ve soğanı temizleyip doğrayın ve püreye ilave edip sıcak servis edin.


Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menu Title
Loading...