Pavlova

Pavlova

Diğer tatlılar gibi içini baymayan, çıtır bezesi ile aklını, akışkan kreması ile kalbini çalan, çok özel bir tatlı; Pavlova… Aşkınızın tadında!

MALZEMELER

  • 100gr Yumurta Beyazı
  • 100 gr Şeker veya Pudra Şekeri

Sosu için;

  • 150 gr Böğürtlen
  • 150 gr Çilek
  • 150 gr Şeker

 

  • Çırpılmış Krema

HAZIRLANIŞI

Şeker ve yumurta beyazı kar gibi olana kadar çırpılır. 150 derece önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişirilir. Çilek, böğürtlen ve şeker tencereye alınır ve pişirilir. Fırından çıkan bezenin üzerine krema ve soğuyan çilek-böğürtlen sosu dökülür.


Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menu Title
Loading...