Zeytinyağlı Havuçlu Taze Fasülye

İstediğin bir renk ve lezzet cümbüşü ise, bu akşamki menüne havuçlu taze fasulyeyi de ekle!

MALZEMELER

  • ½ Kg Taze Fasülye
  • 1 Adet Kuru Soğan
  • 2 Adet Domates
  • 1 Adet Havuç
  • 1 Çay Bardağı Zeytinyağı
  • 1-2 Su Bardağı Ilık Su
  • 1 Çay Kaşığı Tuz

HAZIRLANIŞI

Taze fasülyeleri yıkayıp süzün. Uçlarını kesip kılçıklarını temizleyin. Halkalar halinde doğradığınız soğanları ve domatesleri tavaya dizin. Üzerini fasülyeler ile süsleyin. Rendelenmiş havuçları serpiştirin. Tuz, zeytinyağı ve suyu ilave edip kapağını kapatın. Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 40-50 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis edin.

Afiyetle…


Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menu Title
Loading...