Acı Çıtır Tavuk

MALZEMELER

  • 2 Adet Tavuk Göğüsü
  • 1 Su Bardağı Un
  • 1 Su Bardağı Ufalanmış Mısır Gevreği
  • 1 Adet Yumurta
  • 1 Çay Kaşığı Tuz
  • 2 Tatlı Kaşığı Toz Acı Biber
  • Ayçiçek Yağı

HAZIRLANIŞI

Bir kase içerisinde un, tuz ve toz acı biberi karıştırın. Ufaladığınız mısır gevreklerini bir kaseye alın. Yumurtayı bir kase içerisinde çırpın. Küp küp kestiğiniz tavukları önce un karışımına bulayın fazlasını silkin. Daha sonra yumurtaya bulayın ve ufalaşnmış mısır gevreği ile iyice kaplanmasını sağlayın. 3-4 Dakika kadar kızartın.

Afiyetle…

Category:

Date: