Wok tavada tereyağı ile zeytinyağını kızdırın. Sarımsakları ince doğrayıp hafif kızarana kadar soteleyin. Bagetlerin yağlarını ayırın, jülyen kesip tavaya ekleyin. 10 dakika karıştırarak soteleyin. Biberleri jülyen kesin ve tavaya ilave edin. Biberler hafif yumuşayınca mantarları ilave edin. Baharatları ve taze fesleğeni ince doğrayıp ekleyin. Tavayı ocaktan alın. Bir kapta krema ve limonu iyice çırpın. Geniş bir tavaya tortillayı koyun yarısına gelecek şekilde kaşarları ekleyin. Kaşarların üzerine hazırladığımız iç harcı koyup üzerine ekşi krema ilave edip tekrar kaşar serpiştirin. Maşa yardımı ile üzerini kapatın. Tortilla sertleşince tavadan alabilirsiniz. Üçgen biçimde kesip servis edin.
Afiyet olsun.