Enginarlı Vejetaryen Makarna Nasıl Yapılır?

MALZEMELER

  • 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 1 Adet Küçük Boy Soğan
  • 1 Adet Kırmızı Biber
  • 200 Gr Ispanak
  • 3 Adet Enginar Kalbi
  • Tuz
  • Karabiber
  • 100 Ml Krema
  • Yarım Paket Haşlanmış Makarna

HAZIRLANIŞI

Makarnayı haşlayın. Fırına girebilen bir tavada ya da tencerede zeytinyağını ısıtın, ince ince doğranmış soğanı ekleyin, kavurun. Biberleri ilave edin. Ispanağı da ekleyip kavurmaya devam edin. Enginar kalbini Küp küp doğrayın ve ekleyin. Tuz ve karabiber ilave edin. En son kremayı ve haşlanmış makarnayı ekleyip iyice karıştırın. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ve galeta unu serpin.200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.

Category:

Date: