Derin bir kaba süt, zeytin yağı ve kuru maya ilave edip karıştırın. Yumurta ve şeker ilave edip karıştırmaya devam edin. Unun yarısını ilave edip iyice karıştığından emin olduğunuzda unun diğer yarısını ve tuzu ilave edin. 2-3 dakika daha karıştırıp tezgaha alın. Hamuru açıp üstüne katlayarak 5-10 dakika yoğurun. Fazladan un eklemeyin. Derin bir kabı zeytinyağı ile hafifçe yağlayıp hamuru bu kaba alın. Üzerini streç film ile kapatıp 60 dakika mayalanmasını sağlayın. Mayalanan hamuru yanlarından esnetip içe katlayıp tekrar yağlı kaba alın bu defa üzerini fırça ile hafif yağlayın üstünü streç film ile kapatın. 60 dakika daha mayalandırın. Mayalanan hamurunuzu 6-8 eşit parçaya bölün. böldüğünüz parçaları kıyılardan esnetip içe katlayın. tezgahta elinizin içi ile yuvarlayıp şekil verin. Üzerlerini hafifçe un serpip, streç film ile kapatıp 15 dakika dinlendirin. Dinlenmiş hamurunuzu son kez esnetin ve içe katlayın, tezgahta yuvarlayıp şekil verin. üzerlerine fırça ile zeytinyağı sürün. Pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisinde üzerleri kapalı 90 dakika tepsi mayasına bırakın. Tepside mayalanan hamurun üzerine fırça yardımıyla su sürün, üzerlerini susam ile süsleyin. Önceden ısıttığınız 170°C fırında 10-15 dakika, üzerleri iyice kızarana kadar pişirin.