Pratik Elmalı Turta

MALZEMELER

  • 2 Adet Yeşil Elma
  • 1 Adet Kırmızı Elma
  • 2 Yemek Kaşığı Esmer Toz Şeker
  • 2 Çay Kaşığı Tarçın
  • Milföy Hamuru

HAZIRLANIŞI

Yıkayıp kabuklarını soyduğunuz elmaları küçük parçalara ayırın ve bir tencereye alın. Üzerine şeker ve tarçın ekleyin. Elmalar yumuşayıncaya kadar karıştırarak pişirin. Ocaktan alın. Milföy hamurlarını tezgaha serin. İç malzemesini döküp kıyılarını çatal yardımıyla yapıştırın. Kızgın yağda arkalı önlü kızartın. Yağın fazlasını havlu peçeteye süzdürün. Pudra şekeri ile servis edebilirsiniz…

Afiyetle…

Category:

Date: