Yaban Mersinli Smoothie

MALZEMELER

  • 1 ölçü donmuş yabanmersini
  • 2 donmuş muz
  • ¾ ölçü Hindistan cevizi sütü
  • Dekor için:
  • 1 pitahaya meyvesi
  • 5-6 yabanmersini
  • Taze nane yaprakları

HAZIRLANIŞI

Muzların kabuklarını soyup dilimleyin. Bir kase içinde muzları ve yabanmersinlerini bir gece buzlukta dondurun. Muz ve yabanmersinlerini buzluktan çıkarıp 10 dk bekleyin. Hindistan cevizi sütü ile birlikte blender veya robotta smoothienizi hazırlayın. Pitahaya meyvesini ortadan ikiye kesin. Meyve topu yapan kaşık ile meyveden toplar çıkarın. Smoothienizi bardağa dökün. Üzerini pitahaya, yabanmersini ve nane ile süsleyin.Afiyet olsun 🙂

Category:

Date: