Enginarlı Kızarmış Ekmek Tarifi

MALZEMELER

  • 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
  • 2 Diş Sarımsak
  • 6 Adet Enginar Kalbi
  • Tuz
  • Karabiber
  • 1 Kase Kavrulmuş Ispanak
  • Yarım Su Bardağı Krem Peynir
  • Kaşar Peyniri
  • 1 Tatlı Kaşığı Pulbiber

HAZIRLANIŞI

Zeytinyağını tavaya alın, ince ince doğranmış sarımsakları ekleyin. Enginarları kıyın. Tavaya ekleyin. Ispanağı kavurun ve ilave edin. Tuz, karabiber ekleyin ve soğuması için bir kaseye alın. Krem peyniri, dilediğiniz miktarda kaşar peynirini ve pul biberi ilave edip karıştırın. Ekmekleri ikiye bölüp içini çıkartın. Hazırladığınız karışımı ekmeklerin içine koyun ve 200 derece fırında ekmeklerin üzeri kızarana kadar tutun. Afiyet olsun.

Category:

Date: