Sour Cream:
Krema ve limon suyunu karıştırın. Bir kavanoza alıp süt ekleyin ve kavanozun kapağını kapatıp iyice çalkalayın. Ardından kavanozun ağzını açıp bir bez veya kağıt havlu ile örtün. 24 saat oda sıcaklığında bekleyip sulu bir yoğurt kıvamına gelince hazır olacak.Afiyet olsun.
Ekşi Kremalı Tavuk Sarma:
Tavuğu sıvıyağ ile tavada soteleyin. Tuz, pulbiber ve karabiber ilave edin. Pişen tavuğu bir kaseye alıp sour cream, krema , kıyılmış frenk soğanı, rendelenmiş cheddar peyniri ve kaşar peyniri ilave edin. Yufkaları iki kat olacak şekilde geniş şeritler halinde kesin. Hazırladığınız karışımı yufkaya 2 yemek kaşığı olarak koyup sarın. Fırın kabına aldığınız sarmaların üzerine ekstra kaşar, cheddar ve sour cream koyun. 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.